Стара картинка лого

Проектиране с Schrack Design

SCHRACK DESIGN 5.0 – нова версия, нови възможности

Schrack Design е софтуер за проектиране на електрически схеми и оформление на фасадата на електрическо табло и планиране на разположението на апаратите, включително и  оформяне на пълна документация, която може веднага да бъде поръчана в нашия онлайн магазин.

Schrack Design е софтуер, който Ви помага бързо и лесно да проектирате табла за ниско напрежение в съответствие със стандартите EN 61439-1, -2, -3 i и IEC 890 + A1. Софтуера включва пълната база данни продукти (прекъсвачи, комутационна апаратура, табла, ...), която редовно се актуализира.

Schrack Design позволява автоматизирано изчертаване на еднолинейна схема, възможно е изчертаване както в еднолинейна така и в многолинейна схема. В новите версии е разширен формата на чертежа на А3 и чертежът може да се отвори в нов прозорец! В новите версии могат да се направят температурни изчисления за табла до 1600А.

Schrack Design може да създава пълна документация на таблото: Всички необходими данни, информация за обекта/таблото, изпълнител, възложител, всички избрани продукти, потвърждение за температурните изчисления, както и етикет на таблото са удобно събрани в един документ, готов за печат.

Ново във версия 5.0

  • Библиотека с примерни схеми на електрически табла – процесът на планиране на проекта става значително по -лесен и бърз
  • Добавяне на макрос - възможност за създаване на собствени шаблони за продукти и схемни конфигурации. С тази функция вече не е нужно повтарящи се продукти всеки път да се търсят и поставят в базата данни наново

Разгледайте новите библиотеки с примерни схеми на електрически табла в софтуера Schrack Design

  • Ще откриете над 100 проекта разделени според класификацията на сградата. Различни проекти за еднофамилни къщи, жилищни и административни сгради, хотели, малки магазини, фризьорски и козметични салони, индустриални производства и решения за фотоволтаични системи
  • Различни проекти включващи главни и разпределителни табла с шинни системи, крайни модулни табла, системи за KNX смарт автоматизация, слаботокови табла и IT комуникационни шкафове

Schrack Design позволява създаване на документация на таблото, където всички необходими данни, информация за обекта/таблото, изпълнител, възложител, всички избрани продукти, потвърждение за температурните изчисления, както и етикет на таблото са удобно събрани в един документ, готов за печат.

Създаването на списък на позициите в схемата, свързва каталожния номер на продукта и мястото му в еднолинейната схема, което улеснява монтажа и впоследствие поддръжката на таблото.  Функцията „Замяна“ позволява промяната на даден продукт с аналогичен, да се извършва бързо, като се запазват всички връзки в схемите и позицията в документацията. Това предоставя възможност бързо да се изпълняват типово подобни проекти, като различията да се редактират в рамките на минути.

Лесно и бързо може да добавите към потребителската кошница в нашия онлайн магазин, използваните от Вас продукти в конкретния проект. От Вашия профил в онлайн магазина на Schrack Technik може да изготвите и оферта, която да приложите към Вашия проект.

Можете да изтеглите Schrack Design безплатно от нашия уебсайт. След успешна инсталация, софтуера актуализира продуктовата база данни и е готов за създаване на Вашия първи проект:

Разгледайте тук:


Обратно в:

Устройства за контрол, сигнализация и управление
Устройства за контрол, сигнализация и управление

Всяка една електрическа инсталация без значение дали е жилищна или индустриална трябва да бъде изпълнена надеждно. Изборът и качеството на апаратите e ...