Стара картинка лого

Модулна система LED LINK LINE

Модулна система LED LINK LINE Cat.6A STP

Висококачествена кабелна система подходяща за офис, публични сгради и индустриални предприятия.

Модулна система LED LINK LINE Cat.6A

 

Новият по-ефективен дизайн на LED LINK LINE конектора RJ45 и на контактния блок осигурява бърза и лесна инсталация на предварително подготвени и вече положени Permanent Link кабели. Компактният дизайн на контактния блок и защитния елемент за изтегляне на кабела едва надвишава външният диаметър, което осигурява бързо и лесно преминаване на кабела дори и през не достатъчно големи отвори в кабелното трасе. Единствената манипулация след полагане на кабела е поставянето на контактния блок в конектора и Вашият Permanent link е вече готов!

  

Всеки предварително подготвен Permanent link кабел се доставя със съпровождащ тестови протокол от завода, гарантиращ представянето на продукта.

.

Предварително подготвените кабели  се предлагат в следните дължини: 15m, 20m, 25m, 30m, 35m, 40m, 45m, 50m, 60m, 70m, 80m und 90m.

Die LED LINK LINE gibt es in zwei Versionen: mit LED und ohne LED.

 

LED LINK LINE се предлага в два варианта: с LED и без LED.

 

За версията с  LED има Детектор за идентификация на Перманент линк - Linkfinder . Детекторът за идентификация  е с RJ45 мъжки конектор и при поставянето му в кийстоун жака осигурява незабавна идентификация на комуникационната линия в двата края.

 

LED LINK LINE Конектори RJ45 екранирани

 

LED LINK LINE Конектори RJ45 екранирани

 

екранирани Cat.6а в Schrack Format A (SFA)

 

˃ съответства на Cat.6a за 10GB Ethernet

 

˃ с LED функция и без LED функция

 

˃ в две модификации

 

за инсталационен кабел (монолитни проводници)  - AWG24-AW22, жълт цвят

 

за гъвкав (пач кабел) с многожилни проводници - AWG27-AWG26, бял цвят

 

Новият IDC контактен блок осигурява дълготрайна и надеждна експлоатация на комуникационните линии.  Конекторът е обезпечен с 360° екранировка и прозрачен фронтален защитен капак предпазващ контактните повърхности на конектора.

LED LINK LINE Инталационни кабели

LED LINK LINE Инсталационен кабел

 

Предварително подготвения кабел е изпълнен с инсталационен кабел HSEKP423HB S/FTP Cat.7 AWG23 1000 MHz и отговаря на Клас Eа. Доставя се в син цвят RAL5015.

 

Предварително подготвеният кабел е с контактен блок (AWG24 - AWG22, жълт цвят).

 

Контактните блокове на кабела са оборудвани със схема за цветната кодировка на свързване, както и със защита предпазваща блоковете по време на инсталация.

 

 

LED LINK LINE Съединител

 

LED LINK LINE съединител

 

Екраниран Cat.6a с контактен блок

 

LED LINK LINE съединителят служи за удължаване на съществуващи комуникационни линии.

Комуникационни розетки 80x80mm. незаредени

 

Тези информационни розетки са отлят метален корпус и са подходящи за инсталация на всички SCHRACK модули в Schrack Format A (SFA) и Schrack Format B (SFB). Розетките са с цвят RAL9010 и са подходящи за вграден монтаж в кабелен канал (CI), за вграден монтаж в стена (FM) или за повърхностен монта (SM), като последният вид изисква допълнително кутия за стенен монтаж. Монтаж в подова кутия (FB) възможно е поставянето и на розетки под ъгъл, като за целта е необходимо да се отстранят 2 те законтрящи зъбчета. Всяка розетка пристига с хартиен етикет и прозрачен капак за него.Комплектът включва централен модул (50 x 50 mm) рамка за него (80 x 80 mm). Ъгловите розетки прахозащитен капак, както и щифт Fast-On за свързване към заземителен контур. Етикетът също е достъпен и като допълнителна позиция. Розетките могат да бъдат комбинирани в конфигуратора с помощта на дистанцираща рамка.