Стара картинка лого

Информационни розетки за вграждане в конзола или кутия

Тези комуникационни розетки имат метална монтажна рамка и са подходящи за монтаж на SCHRACK жакове в Schrack Format A (SFA) или Schrack Format B (SFB). Розетките са в цвят RAL9010 и са подходящи за монтаж в кабелен канал (CI), за вграден монтаж (FM) или за повърхностен монтаж (SM), като при този вариант се добавя кутия за стенен монтаж. Монтажът в подова кутия (FB) е възможен при наклонените розетки, като се отстранят 2 странични крачета. Всяка розетка се доставя с табелка за надписване. В комплектите са включени централен лицев панел (50x50 mm) и рамка (80x80 mm). Наклонените розетки имат прахозащитен капак и Fast-On конектор за свързване към заземителен контур. Табелката за надписване може да се поръча допълнително, като отделен артикул. Розетките могат да се комбинират според продуктовата програма с помощта на адаптационни дистанциращи рамки.

   

 

 

Розетка за открит стенен монтаж IP44

Тази комуникационна розетка IP44 за стенен монтаж е подходяща за монтаж на всички SCHRACK модули в Schrack Format A (SFA) и Schrack Format B (SFB). Розетката е в цвят RAL7035 (светлосив). За да се осигури надеждно закрепване, се препоръчва използването на M25 / 2x8 щуцери, всеки от които е проектиран да поеме кабел с диаметър от 3 mm до 8 mm.

   

RJ45 Кийстоун жакове и съединители

Дизайнът на конекторите позволява монтаж без инструменти. Конекторите се кримпват без специфичен инструмент, което позволява лесен и бърз монтаж. Конекторите са в екраниран вариант за Cat.6A , Cat.6, Cat.5e и неекраниран вариант за Cat.6 и Cat.5e. Широката гама от допълнителни аксесоари осигурява възможност за многовариантност на монтажа. 

Шрак Техник предлага два формата: Schrack Format A (SFA) и Schrack Format B (SHB), като и двата формата напълно покриват изискванията за пренос на данни, както и осигуряват по-висока степен на защита от електромагнитни смущения (EMC). В посоченото видео, може да видите начина на монтаж:

https://www.youtube.com/watch?v=IN1QLQzfqFg&feature=emb_logo

 

 

Открийте всички продукти от раздел Структурни кабелни системи – мед, тук.

Разгледайте тук:


Обратно в:

Структурни кабелни системи
Структурни кабелни системи

Системните решения за структурно окабеляване са базирани на високо качествени градивни компоненти (комуникационни шкафове и аксесоари, пач панели и ...