Стара картинка лого

Пач панели, пач кабели, кийстоун жакове и съединители RJ45

Най-често използваните пач панели са за 24 кийстоуна модула в размера на 1U. За по-натоварени шкафове, с повече кабелни линии, може да се премине на варианти от 24 модула в размера на ½ U или 48 модула за 1U. 19" пач панели са подходящи за монтаж на жакове в Schrack Format A(SFA) или Schrack Format B (SFB). Пач панелите са в цвят RAL7035 (светло сив) или RAL9005 (черен). В комплектите са включени инсталационни материали (кабелни превръзки, комплект крепежни елементи, заземителен кабел с кабелни обувки) и кабелен носач.

Открийте всички продукти от раздел Пач панели, подредени в 6 категории, тук.

Разгледайте тук:

Пач кабели

Пач кабелите за структурни кабелни системи, покриват напълно всички изисквания за системи от Клас D до Клас EA (напр. 10 GBase-T, 1000 Base-T, 100 Base-TX, ATM), както и приложения като VoIP, PoE. Защитните обувки на пач кабелите съвпадат с цвета на кабела. Цветовото подреждане е еднакво в двата конектора. Предлагат се различни цветове.

Открийте всички продукти от раздел Пач кабели, тук.

Разгледайте тук:


Кийстоун жакове PERFORMANCE LINE

Обратно в:

Структурни кабелни системи
Структурни кабелни системи

Системните решения за структурно окабеляване са базирани на високо качествени градивни компоненти (комуникационни шкафове и аксесоари, пач панели и ...