Стара картинка лого

Информационни розетки за вграждане в конзола или кутия

Тези комуникационни розетки имат метална монтажна рамка и са подходящи за монтаж на SCHRACK жакове в Schrack Format A (SFA) или Schrack Format B (SFB). Розетките са в цвят RAL9010 и са подходящи за монтаж в кабелен канал (CI), за вграден монтаж (FM) или за повърхностен монтаж (SM), като при този вариант се добавя кутия за стенен монтаж. Монтажът в подова кутия (FB) е възможен при наклонените розетки, като се отстранят 2 странични крачета. Всяка розетка се доставя с табелка за надписване. В комплектите са включени централен лицев панел (50x50 mm) и рамка (80x80 mm). Наклонените розетки имат прахозащитен капак и Fast-On конектор за свързване към заземителен контур. Табелката за надписване може да се поръча допълнително, като отделен артикул. Розетките могат да се комбинират според продуктовата програма с помощта на адаптационни дистанциращи рамки.

   

 

 

Розетка за открит стенен монтаж IP44

Тази комуникационна розетка IP44 за стенен монтаж е подходяща за монтаж на всички SCHRACK модули в Schrack Format A (SFA) и Schrack Format B (SFB). Розетката е в цвят RAL7035 (светлосив). За да се осигури надеждно закрепване, се препоръчва използването на M25 / 2x8 щуцери, всеки от които е проектиран да поеме кабел с диаметър от 3 mm до 8 mm.

   

 

 

Открийте всички продукти от раздел Розетки, тук.

Разгледайте тук:

Минимум работни места за жилища

Стандартът ÖVE/ÖNORM E 8015-2 регламентира минимума комуникационни розетки в жилищни сгради в Австрия. Всяка комуникационна розетка трябва да бъде окомплектована с поне два порта. За да се осигури възможност за бъдещо преконфигуриране и/или допълване на комуникационните розетки е необходимо всеки изход до индивидуалните помещения да бъде обезпечен с допълнителен гофриран шлаух Ø 25 mm, положен от входната точка за дома до всяко едно помещение на дома.

Минимум работни места за жилища

Открийте всички продукти от раздел Ключове и контакти, тук.

Разгледайте тук:


Обратно в:

Структурни кабелни системи
Структурни кабелни системи

Системните решения за структурно окабеляване са базирани на високо качествени градивни компоненти (комуникационни шкафове и аксесоари, пач панели и ...