Стара картинка лого
  • Детектори за движение и присъствие

    Детектор за движение или присъствие гарантира нужната осветеност и подобрява енергийната ефективност на всяка сграда

Детектори за движение с иновативна технология

В голяма част от ежедневните ситуации, детекторът за движение от малко устройство, може да се окаже голям помощник. Независимо дали в търговски център, офис сграда или в частния дом, детекторът за движение гарантира нужната осветеност и подобрява енергийната ефективност на сградата.. 

Особено внимание трябва да се обърне на високия пусков ток при включване за LED осветители. Нашите детектори за движение се справят с това предизвикателство, с помощта на подсилени волфрамови контакти (16А превключващ контакт с подобрени характеристики) или електронно токоограничаване при пресичане на нулевата точка на синусуидата и по този начин гарантира плавно превключване.

Детектори за движение

 

Открийте всички продукти от раздел Детектори за движение ESYLUX 230V, тук.

Разгледайте тук:

Детектори за присъствие с компактни размери

Благодарение на своите интелигентни сензори, които трайно измерват текущата яркост и присъствие в зададените периоди от време, те са напълно подходящи за често посещавани зони като офиси, общи части, чакални или обществени тоалетни. Освен управление на осветлението, тези датчици намират все по-голямо приложение с HVAC областта - да автоматизират вентилацията или климатичния контрол на помещенията. Предлагаме варианти, адаптирани да работят в системите за сградна автоматизация, посредством Dali или KNX протокол.

Все повече се обръща специално внимание на интериорния дизайн и естетика на помещенията. Нашите сензори за вграждане в таван са идеалният продукт, поради дизайна си (с много малка монтажна височина). Друго предимство е, че захранващите клеми и сензорни части са поставени в компактен корпус, като по този начин се пести място. 

Времето за действие, стойностите за осветеност, изборът на режим на работа могат да бъдат зададени директно в датчиците за движение или присъствие или конфигурирани чрез дистанционно управление. Предварително фабрично настроени параметри за работа позволяват готовност за моментална експлоатация.

Детектори за присъствие

 

Открийте всички продукти от раздел Детектори за присъствие ESYLUX 230V, тук.

Разгледайте тук:

 

Открийте всички продукти от раздел  DALI Детектори за присъствие ESYLUX, тук.

Разгледайте тук:

 

Открийте всички продукти от раздел KNX Детектори за движение и присъствие ESYLUX, тук.

Разгледайте тук: