Стара картинка лого

Инфодни

Schrack Technik завърши пролетните издания на своите традиционни Инфодни в Пловдив, Бургас, Варна и София.

Шрак Техник предлага на своите клиенти и софтуери за проектиране – безплатния Schrack Design 2.0 за изчертаване на електрически схеми, изчисляване и визуализиране, както и Schrack CAD за проектиране на електрически инсталации, телекомуникации и автоматизация. При залагането на продукти в своите проекти, специалистите в областта на електротехниката могат на намерят информация за артикулите на Schrack Technik в библиотеката EPLAN. Самият уебсайт на компанията е също изключително удобен за потребителите, тъй като има разработена и мобилна версия и се отличава с лесно търсене, филтриране и поръчка на всички продукти.

Продуктовите акценти, изложени в залата по време на събитието, включваха серията ключове, контакти и розетки Visio 50, датчици за движение и присъствие, домофонни системи, както и разнообразно оборудване от направление енергия, сред което редови и разпределителни клеми, миктроконтактори, миниатюрни автоматични прекъсвачи и мн.др. Гостите на „Инфоден 2017 София“ разгледаха още решения за осветление, като LED линейни осветители, контролери, димери и светодиодни гъвкави ленти (flexistrip), и не на последно място продукти за структурни кабелни системи.

В неформалната част на мероприятието екипът на Шрак Техник беше приготвил много изненади за всички свои гости. За поддържане на доброто настроение се погрижиха танцьори от група за модерен балет, а събитието завърши с празнична вечеря, томбола с награди и коктейл.