Стара картинка лого

Mercur 2010

Schrack Technik печели наградата за иновация на Виенската търговка камара

отляво надясно Виктор Есбюхъл, Норберт Каспер, Вилхелм Гросайбъл, Тарек Лайтнер, Бригите Янк

Mercur 2010 – Иновацията има своята цена

Наградата за иновация Mercur е учредена от Виенската търговска камара с цел награждаване на Виенските фирми за изключителни постижения. С тази награда всяка година се отличават иновации, които вече са достъпни за пазара или за които предстои непосредствено икономическо използване. А идеите на фирмите във Виена са огромни. През 2010г. 143 фирми са създали 154 проекта при Mercur.

Специална награда за мобилните апликации

В рамките на Mercur 2010 за първи път бяха оценени мобилните апликации в областите B2B и B2C. Schrack Technik създаде LiVE Phone App. Една iPhone апликация, която подкрепя и улеснява ежедневната работа на един електротехник. От каквото и да се нуждае – запитвания за продукти, поръчки, идентификация на продукти на базата на EAN код, предаване на всякаква продуктова информация, наличност на стоките в съседния офис – с App той е свързан на живо с Schrack Technik.

Schrack Technik печели наградата за иновация

Тази апликация е единствена по рода си в бранша, така считаше не само журито на Mercur 2010. LiVE Phone App можеше да претендира в категорията мобилни апликации и спечели специална награда.

Schrack Technik се радва на наградата и вече планира по-нататъшните функции, за да направи по-приятно работното ежедневие на своите клиенти.

© Снимка Weinwurm
© Снимка Weinwurm
© Снимка Weinwurm