Стара картинка лого
  • Schrack Design

    Schrack Digital

    Съвкупност от приложения и услуги, които Schrack Technik предлага за улеснение на клиентите си.

Schrack Technik има дългогодишен опит в разработването на софтуерни решения за клиентите си. Целта е да се улеснят клиентите на Шрак, които се занимават професионално с проектиране, така и клиентите, които тепърва навлизат в сферата.

Schrack Design – интуитивен и опростен софтуер, базиран на функцията "drag and drop". Софтуер за проектиране на разпределителни табла, включително и пълната им документация. Може да се използва за проектиране и оформление на фасадата на необходимото Ви табло, за изчертаване на еднолинейни схеми и за създаване на спъсък с използваната апаратура, която може веднага да бъде поръчана в нашият онлай магазин.

SchrackCAD – софтуер, предназначен за професионални потребители. Инструмент  за  работа  в  среда  AutoCAD. Програмата е предназначена за проектанти и инсталатори на електрически и телекомуникационни инсталации.

В допълнение към изброените дигитални услуги Schrack Technik има онлайн магазин, свързан с изброените инструменти, който освен директно поръчване на стоки през него, Ви позволява и да изтеглите въведеното в проекта оборудване само с едно кликване.

Schrack Design
Schrack Design

Софтуер за проектиране на електрически табла, с възможност за оформяне на техническа документация.

Schrack CAD
Schrack CAD

Schrack CAD - най-бързият в проектирането, остойностяването и поръчките!

Schrack Protect
Schrack Protect

Изберете вашата защитата от атмосферни пренапрежения с конфигуратора Schrack Protect.

Видео материали
Видео материали

Видео материали на Schrack Technik свързани с продуктовата гама на фирмата