Стара картинка лого
  • Schrack Protect

    Изберете бързо и лесно защитата от атмосферни и комутационни пренапрежения за Вашия проект. Изтеглете пълната документация за избраната конфигурация. 

    Започни сега

Аресторни защити: Бърза, лесна и точна конфигурация

С помощта на конфигуратора Schrack Protect може да изберете с лекота нужната Ви апаратура за защита от атмосферно пренапрежение, която отговаря на приложимите стандарти в съответствие с EN 62305. Едновременно с това, получавате пълен списък с необходимите артикули, документация и възможност да поръчате избраните продукти.

Започни сега

Функционалност на конфигуратора Schrack Protect

1. Подробности за проекта

Подробностите за проекта включват обща информация, като име на проекта, адрес, лице за контакт и описание или коментар. След това тази информация ще се използва за генериране на документацията.

2. Защита от атмосферно пренапрежение (Арестори)

Първата стъпка, при определяне на правилната защита е изборът на подходящия продукт за главното разпределително табло. На първа стъпка ще определите подходящия артикул за главното разпределително табло. За целта ще трябва да въведете информация като има ли налична външна система за мълниезащита, използваема площ на обекта, за да се определи точната номинална стойност на тока съгласно EN 62305 типа на сградата, и вид употреба. Веднага след като изберете съществуващата мрежова система, софтуерът ще предложи подходяща защита. Също така е възможно да се уточни дали аресторът да има допълнителен контакт.

Втората стъпка включва конфигуриране на аресторна защита за под-разпределителни табла. Такава защита е необходима само, ако таблото е на разстояние по-голямо от 10m от главното разпределително табло. В такъв случай, съответните продукти и количества ще бъдат добавени в съответствие с броя табла. На този етап може да добавите и допълнителни контакти.

Третата стъпка е избиране на артикули за допълнителна защита на други компоненти. Не само сградата като такава трябва да бъде защитена от пренапрежения или мълнии, но и някои допълнителни компоненти или уреди. Съответните артикули ще бъдат автоматично добавени към спецификацията веднага щом изберете някоя от изброените системи.

3. Финализиране

Веднага след като завършите въвеждането на всички данни, конфигураторът Schrack Protect ще генерира спецификация, съдържаща всички необходими компоненти. Можете да добавите списъка с артикули във Вашата кошница в онлайн магазина на Schrack Technik, с едно щракване и веднага след това да поръчате продуктите. Спецификацията и документацията за проекта може да изтеглите съответно във формат CSV и PDF. Документацията включва избраните продукти и подробности за проекта.

 

Консултация

Ако имате въпроси, на които не е отговорено на тази страница или се нуждаете от допълнителна помощ относно Schrack Protect, моля не се колебайте да се свържете със: sofia(at)schrack.bg

Ще направим всичко възможно да отговорим възможно най-бързо на Вашето запитване и да се свържем с вас!

 

Правно известие

Конфигураторът за клас на аресторна защита (Schrack Protect), който се предоставя безплатно от Schrack като услуга, служи като помощ за избор на продукти и компоненти в подкрепа на планирането на вътрешна мълниезащита от Schrack Technik GmbH.

С настоящото изрично информираме, че потребителят трябва да провери създаденото от конфигуратора предложение за изискванията, необходими за неговия проект, и ако е необходимо, да го коригира сам. Schrack обаче не поема отговорност за коректността и / или пълнотата. Ако Schrack узнае за грешки или неточности, когато използва калкулатора, Schrack ще уведоми своевременно потребителя и - ако е възможно - ще направи корекции в калкулатора.

Последната версия на калкулатора е достъпна за използване на страницата на Schrack www.schrack.com. Schrack Technik се ангажира да поддържа актуална версия на конфигуратора на уебсайта www.schrack.bg

 

Допълнителна информация

Schrack Protect
Schrack Protect

Конфигуратор за бърз, лесен и точен избор на аресторни защити

Аресторни защити от атмосферни и комутационни пренапрежения
Аресторни защити

Аресторни защити от атмосферни и комутационни пренапрежения

Елементи за висока защита на силови мрежи и мрежи за пренос на данни
Арестори Class T3

Аресторите за прецизна защита на чувствително оборудване са финалния елемент в една цялостна система за защита от пренапрежение. Аресторите Class T3 ...