Стара картинка лого

Amparo

Schrack Amparo

 

AMPARO– Серия миниатюрни прекъсвачи, дефектнотокови защити и модулна апаратура от SCHRACK TECHNIK

 

Търсите правилните компоненти за изграждане на разпределителни електрически табла? Нуждаете се от модулна апаратура покриваща стандартите за качество, бърза доставка и всичко това на разумна цена? Ние имаме това, което ви е нужно: AMPARO


AMPARO е продуктова линия, предлагаща не само оптимизирани модулни устройства, AMPARO е качествено решение, гарантиращо безопасна работа на електрическите инсталации, което е гарантирано от VDE сертификат. 
 

Серията AMPARO е така конструирана, че да осигурява минимални топлинни загуби, лесен монтаж, по-кратко време за окабеляване и максимална безопасност в електрическите инсталации. Оптимизираният страничен дизайн позволява преминаването на достатъчен въздушен поток така, че да се минимизира влиянието на външната температура върху работата на устройствата. AMPARO също така, гарантира добре познатите кратки срокове на доставка от Schrack Technik.   

   

Каталог Amparo

Schrack Amparo

В каталога на AMPARO ще намерите всички продукти с техните технически данни. Можете да свалите каталога, да го разглеждате онлайн или да си получите вашето хартиено копие от вашият търговски представител.

 

Разгледайте каталога на AMPARO онлайн сега

Поръчайте вашето безплатно копие

Сертификати за качество

 

Нашата компания поставя акцент не само върху контрола и качеството на продуктите, но и върху поддържането и постоянното подобрение на система за управление на околната среда съгласно ISO 14001.

към всички сертификати