Стара картинка лого
  • Дизайнерско осветление

Естетиката допълва функционалността

ОСВЕТИТЕЛНА ТЕХНИКА SCHRACK предлага разнообразен и широк спектър от решения за осветление с иновационни концепции и стилни елементи за външно осветление, за приложения в промишлени обекти и офис сгради. Решенията за осветление на SCHRACK TECHNIK с висококачествени растерни осветителни тела за училища и супермаркети, офис осветление, осветителни тела, които придават още по-представителен вид на конферентни зали или осветление за промишлени халета за постигане на идеални светлинни условия при производството, предоставят отлични фактори в конфликтната сфера на функционалността и дизайна.

Светли моменти за светли умове

SCHRACK TECHNIK смята енергоспестяващите решения за най-висша предпоставка за справяне с икономическите и екологични изисквания . Нашето продуктово портфолио съдържа оптимални решения за комплексни задачи и се съобразява напълно с енергоспестяващите и функционални критерии и изисквания по отношение на дизайна.

Светлината е въздействащ елемент на оформлението, който служи не само в архитектурата за акцентиране на сгради и повърхности, но и във външното и вътрешно оформление – за повишаване на уюта, безопасността и възприемането на живота.

С нашата осветителна техника SCHRACK ние Ви предлагаме многообразен и широкообхватен спектър от осветителни решения с иновативни концепции и стилистични елементи.

Концепцията на Schrack за индустриалното осветление се характеризира с обобщаването на продукти за индустриалното осветление, които бяха последователно разработени по отношение на ефективността.

Серията се отличава с употребата на високоефективни компоненти и крушки, оптимизирана концепция за поддръжка и най-високи постижения в осветителната техника.

Обратно в: